Meer over deze website

Welkom op de website voor trimhockeyers in de regio Rotterdam Rijnmond!

Deze website is een initiatief van trimhockeyers in de regio rijnmond. Het doel is om voor alle deelnemende hockeyclubs en trimteams een gratis medium aan te bieden met daarop competitie uitslagen en nieuwsberichten over trimhockey.

Op dit moment wordt deze website voornamelijk gebruikt voor de trimhockey competitie in de regio Rijnmond. Maar er is nog plek voor andere regio’s! Speel jij ook trimhockey maar heeft jullie regio nog geen goede mogelijkheden om de scores en standen bij te houden? Vraag dan via het contactformulier wat de mogelijkheden zijn.

Waarom een nieuwe website?

Eerder maakte de regio’s haaglanden en de regio rijnmond gebruik van dezelfde site. Deze site is in 2015 door mij ontwikkeld en gratis beschikbaar gesteld aan alle trimhockey teams. Dit naar aanleiding van een toezegging die ik eerder met de toenmalige coördinator heb gedaan.

Na enkele jaren is er om onduidelijk redenen een misverstand ontstaan. Er werd buiten mijn medeweten om, door één van de beheerders van de website, een contributie gevraagd aan de deelnemende clubs. Hierbij werd de indruk gewekt dat wij daar ook een rol in hebben gespeeld. Om duidelijkheid te scheppen en transparant te zijn hebben wij daarom besloten een nieuwe site voor de regio Rijnmond te ontwikkelen, waarbij het bijhouden van de scores gratis blijft voor alle regio’s en teams die deze site willen gebruiken.